In De Drie Wijzen vind je een breed assortiment van eigentijdse, hippe, Fair Trade spullen:  van kruiden tot knuffels, van woonaccessoires tot speelgoed, van koffie tot wijn, van tassen tot sieraden. Leuk als cadeau, maar ook leuk voor jezelf.

Een bezoekje aan de Drie Wijzen is een belevenis. Het is niet zomaar een verkooppunt van Fair Trade producten. Het is een belevingswinkel waar de klanten worden meegenomen in het verhaal van de organisaties en de leveranciers. Met beelden en verhalen wordt de boodschap heel concreet.

Op het TV scherm maak je kennis met de leverancier van vb. keramiek, lekkere advocaat  of de koffieproducent uit Congo.

De wijnkiezer helpt je bij het kiezen van de ideale wijn bij jouw lievelingsgerecht.

De winkel is logisch en thematisch ingedeeld, zo vind je vlotter alles wat je zoekt. Voorbeeld: een rek met leuke hebbedingen of alle ingrediënten voor een lekkere exotisch gerecht in het rek wereldkeuken.

Bij het inrichten van de winkel is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De winkelrekken werden gemaakt uit steigerhout en rubberwood, de meest ecologische ‘vriendelijke’ houtsoort.

In de inkomhal kan je kunstwerken van mensen met een beperking bewonderen. Er is mogelijkheid om een abonnement  op de  artotheek De Zandberg te nemen.

In De Drie Wijzen kan je op je gemak winkelen,  iets eten of drinken in de bijhorende cafetaria. Je kan er regelmatig proeven van nieuwe producten.  Een cadeautje mag je zelf inpakken of dat doen wij op een unieke manier voor jou.

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag verwennen we je graag met verse zelf gemaakte soep en kan je er lunchen.

Bekijk enkele foto's van de belevingswinkel via volgende link: foto's belevingswinkel