De Drie Wijzen is het unieke samenwerkingsproject van vzw Oxfam Wereldwinkel Kuurne, vzw Groep Ubuntu en vzw BIK. Via activiteiten, een belevingswinkel, sensibilisering, vorming en tewerkstelling wil De Drie Wijzen concrete en zichtbare alternatieven bieden voor het socio-economisch model dat mensen uitsluit. Duurzaam ondernemen, kansen geven tot emancipatie en het realiseren van eerlijke economische verhoudingen tussen Noord en Zuid staan er centraal.

De Drie Wijzen is een hedendaagse belevingswinkel in het hart van Kuurne. Je kan er terecht voor duurzame, kwaliteitsvolle geschenken en een ruim assortiment van fairtrade producten. In 'De Drie Wijzen' staat ontmoeting centraal. Je bent er welkom voor een babbel of een drankje. In het 'worldcafé' is er gratis draadloos internet beschikbaar en kan je gebruik maken van de openbare computers. Iedere woensdag en vrijdag kan je er over de middag genieten van verse soep met brood. Op regelmatige basis worden er ook sensibiliserende en vormende activiteiten georganiseerd. 
Lees er alles over op onze website!


De Drie Wijzen -
fairtrade beleven!
Kerkstraat 5, 8520 Kuurne - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Tel. +32 (0)474/725721