Vzw Buurt Initiatieven Kuurne (afgekort BIK) biedt een hele waaier aan dienstverlening voor inwoners uit Kuurne en randgemeenten.

Ongetwijfeld is vzw Bik is meest bekend omwille van zijn poetsdienst met dienstencheques. Maar u kunt er ook terecht voor uw strijk en naaiwerk en voor het vervoer van rolwagengebruikers. Wie zorgbehoevend is kan op vzw Bik ook een beroep doen voor allerlei kleine klusjes in huis.

Vzw Bik heeft ook twee kinderopvanginitiatieven; Baloe voor de allerkleinsten en De Vlindertjes voor buitenschoolse opvang op Spijker en Schardauw. Daar is ook het sociaal restaurant gelegen waar u een middagmaal kunt nuttigen voor een sociale prijs.

Vzw Bik is een organisatie die via zijn dienstverlening mensen, die moeilijk werk vinden, de kans heeft om een job te hebben die aangepast is aan hun situatie (kinderlast, leeftijd, scholing, enz.).

BUURTINITIATIEVEN KUURNE
Kerkstraat 24, 8520 Kuurne | Tel +32 (0)56/32 53 12 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.bikvzw.be